citestepenet.net
Declinare Răspunderii

declinare răspunderii

Citestepenet.com oferă rezumate ale cărților doar în scop informativ. Nu pretindem că oferim o prezentare cuprinzătoare sau completă a cărții sau a conținutului acesteia.

Rezumatele  de pe site-ul nostru se bazează pe interpretarea noastră a cărții și a ideilor sale cheie. Rezumatele noastre pot să nu fie exacte sau complete și nu ar trebui considerate ca un substitut pentru citirea cărții propriu-zise.

Opiniile  exprimate în aceste rezumate sunt exclusiv cele ale site-ului nostru web și nu reflectă neapărat opiniile autorului sau editorului cărții. Nu susținem și nu recomandăm nicio carte sau autor anume.

Nu garantăm acuratețea, completitudinea sau utilitatea informațiilor de pe site-ul nostru. Nu suntem responsabili pentru erorile sau omisiunile din rezumatele cărților noastre sau pentru orice acțiuni pe care le întreprindeți pe baza informațiilor furnizate pe site-ul nostru web.

Nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, cu privire la informațiile de pe site-ul nostru. Nu suntem răspunzători pentru  daune, fie directe sau indirecte, care decurg din utilizarea site-ului nostru web sau a informațiilor conținute în acesta.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina orice conținut de pe site-ul nostru în orice moment, fără notificare. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica aceste declinări de răspundere în orice moment, fără notificare.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu aceste declinări de răspundere. Dacă nu sunteți de acord cu aceste declinări de răspundere, nu utilizați site-ul nostru.