Sănătate

imun coperta carte

Imun-Philipp Dettmer

În “Imun”, Philipp Dettmer, creatorul faimosului canal de YouTube “Kurzgesagt – In a Nutshell”, își îndreaptă atenția expertă spre această minune biologică care ne păzește sănătatea.

Vezi detalii
Wim Hof

Metoda Wim Hof

„Acesta este momentul să ne trezim la adevărata putere pe care fiecare o avem în noi.” ~ Wim Hof.Puteți trăi fără boli, puteți avea performanțe fizice mai bune și vă puteți transforma viața prin aplicarea Metodei Wim Hof.

Vezi detalii
Khloe Kardashian, strălucitoare și încrezătoare, apare pe coperta cărții "Ești Mai Puternic Dezbrăcat", îmbrăcată într-un body albastru, cu părul lung și blond valurit, privind direct în obiectiv, pe un fundal negru cu sigla editurii în colțul superior drept

Esti Mai Puternic Dezbracat-Khloe Kardashian

Dacă te-ai luptat mereu să ții o dietă și să stabilești o rutină de exerciții fizice, acest rezumat te va ajuta să-ți deblochezi potențialul interior și să te străduiești pentru sănătate și bunăstare, la fel cum a făcut Khloe Kardashian.

Vezi detalii
Imaginea de copertă a cărții 'Recuperarea: Eliberează-te de Dependente' scrisă de Russell Brand, prezentând un portret alb-negru al autorului cu părul lung și o expresie contemplativă, pe fundal gri închis, cu titlul și numele autorului în partea de jos.

Recuperarea-Russell Brand

Explorați strategii practice și perspicace pentru a depăși comportamentele distructive. Deblocați-vă potențialul pentru un mâine mai bun, fără dependență.

Vezi detalii
"Coperta cărții 'Animale-Legume, Miracol' de Barbara Kingsolver, afișând ilustrații de animale de fermă și o varietate bogată de legume proaspete, reflectând tematica sustenabilității și agriculturii ecologice."

Animal, Legume, Miracol-Barbara Kingsolver

Te-ai săturat să mănânci alimente care au fost procesate și îmbinate cu substanțe chimice? În aceast rezumat, Barbara Kingsolver și familia ei te duc într-o călătorie într-o lume în care îți poți cultiva mâncarea din confortul casei tale.

Vezi detalii