citestepenet.net
Termeni si Conditi

teremeni si conditii

Bun venit pe site-ul nostru citestepenet.com Acești termeni și condiții („Termenii”) guvernează utilizarea de către dumneavoastră a site-ului și serviciilor noastre. Prin accesarea sau utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni.

Descrierea serviciului

Site-ul nostru web oferă rezumate ale cărților pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă ideile și conceptele principale ale cărții. Nu oferim întregul text al cărții, ci mai degrabă un rezumat și o analiză a punctelor cheie ale acesteia.

Proprietate intelectuală

Tot conținutul de pe site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, pictograme, imagini și software, este proprietatea site-ului nostru web sau a furnizorilor săi de conținut și este protejat de legile internaționale privind drepturile de autor. Nu puteți utiliza niciunul dintre conținutul nostru fără acordul nostru scris prealabil.

Conduita utilizatorului

Sunteți de acord să utilizați site-ul nostru web numai în scopuri legale și într-o manieră care să nu încalce drepturile altora. Nu puteți folosi site-ul nostru pentru a transmite orice conținut care este ilegal, dăunător, amenințător, abuziv, hărțuitor, defăimător, obscen sau în orice alt mod inacceptabil.

Declinarea garanțiilor

Site-ul nostru web oferă rezumate ale cărților doar în scop informativ. Nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expres sau implicită, cu privire la caracterul complet, acuratețea, fiabilitatea, caracterul adecvat sau disponibilitatea informațiilor conținute pe site-ul nostru. Utilizați site-ul nostru pe propriul risc.

Limitarea răspunderii

În niciun caz site-ul nostru web sau afiliații săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecutive care decurg din sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web sau a informațiilor conținute în acesta.

Despăgubiri

Sunteți de acord să despăgubiți și să lipsiti de răspundere site-ul nostru și afiliații, ofițerii, directorii, angajații și agenții săi de orice pretenție, cerere sau daune, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, care reies din sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web sau a oricărui încălcarea acestor Termeni.

Încetarea

Vă putem rezilia accesul la site-ul nostru oricând, din orice motiv, fără notificare. La reziliere, trebuie să încetați imediat utilizarea site-ului nostru web și să distrugeți orice copii pe care le-ați făcut ale conținutului nostru.

Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment, fără notificare. Utilizarea în continuare a site-ului nostru web după orice modificare indică acceptarea dvs. a Termenilor modificați.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din Maria Britanie. Orice dispută care decurge din sau în legătură cu acești Termeni va fi soluționată în instanțele de stat situate in Marea Britanie.

Întregul acord

Acești Termeni constituie întregul acord dintre dumneavoastră și site-ul nostru cu privire la utilizarea site-ului și serviciilor noastre. Dacă vreo prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă, celelalte prevederi vor rămâne în vigoare si cu efect .

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu utilizați site-ul nostru.