Educatie Financiara

Bani de Laura Whateley

Bani de Laura Whateley: Ghidul Tău Complet pentru Gestionarea Finanțelor Personale Într-o lume unde gestionarea finanțelor personale poate părea uneori copleșitoare, Laura Whateley ne oferă o soluție

Vezi detalii
Profitul pe primul loc Rezumat

Profitul pe primul loc-Mike Michalowicz

Afacerea ta s-a întors asupra ta și este timpul să preiei controlul din nou! „Profit First” va revoluționa modul în care îți conduci afacerea, oferindu-ți profit instantaneu și un viitor financiar mai luminos.

Vezi detalii
"Cartea 'Arta Negocierii' de Donald J. Trump și Tony Schwartz: Strategii de succes în afaceri și viața personală prezentate de un maestru al negocierilor, disponibilă acum pe citestepenet.com"

Arta Negocierii-Donald J. Trump

În „Arta Negocierii”, fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, își dezvăluie cele mai mari secrete despre viziunea sa personală și profesională asupra lumii. Este o deschidere clasică a ochilor asupra modului în care cel mai important deal-maker din America își face afacerile.

Vezi detalii
"Imaginea coperții cărții 'The Intelligent Investor' de Benjamin Graham, ilustrând un copac care crește dintr-un morman de monede pe fondul unui orizont urban, simbolizând potențialul de creștere al investițiilor înțelepte."

The Intelligent Investor- Benjamin Graham

Investitorul inteligent este o capodoperă scrisă de Benjamin Graham ca un ghid pentru investitorii de pretutindeni care trebuie să învețe regulile investiției valorice – o abordare care implică plasarea banilor în acțiuni bine cercetate, nu doar speculații.

Vezi detalii