Dezvoltare Personala

o masca in alb si negru

Darurile Imperfecțiunii Rezumat

Darurile Imperfecțiunii de Brené Brown Descoperă puterea vulnerabilității și eliberarea de greutatea perfecționismului cu “Darurile Imperfecțiunii” de Brené Brown, un rezumat iluminator care te învață

Vezi detalii
copertă rezumat 12 reguli de viata

12 Reguli de Viață-Jordan Peterson

În căutarea noastră pentru răspunsuri și direcție, uneori avem nevoie de o lumină călăuzitoare pentru a ne orienta. Iată unde intervine cartea “12 reguli de viață” scrisă de celebrul psiholog și profesor Jordan Peterson.

Vezi detalii
Wim Hof

Metoda Wim Hof

„Acesta este momentul să ne trezim la adevărata putere pe care fiecare o avem în noi.” ~ Wim Hof.Puteți trăi fără boli, puteți avea performanțe fizice mai bune și vă puteți transforma viața prin aplicarea Metodei Wim Hof.

Vezi detalii
Viața de limonadă-Zack Friedman

Viața ca o limonadă

Mulți dintre noi suntem confuzi cu privire la felul de viață pe care îl trăim. Ne trezim depunând eforturi, dar parcă nu facem progrese. Problema cu noi este că nu facem lucrurile corect și nu suntem conștienți de faptul că eforturile nu înseamnă automat succes.

Vezi detalii
Imaginea de copertă a cărții 'Recuperarea: Eliberează-te de Dependente' scrisă de Russell Brand, prezentând un portret alb-negru al autorului cu părul lung și o expresie contemplativă, pe fundal gri închis, cu titlul și numele autorului în partea de jos.

Recuperarea-Russell Brand

Explorați strategii practice și perspicace pentru a depăși comportamentele distructive. Deblocați-vă potențialul pentru un mâine mai bun, fără dependență.

Vezi detalii
Imaginea prezintă coperta unei cărți intitulată "Cel mai bun TU" scrisă de Trent Shelton. În centrul copertei se află un bărbat în costum, cu barbă, care zâmbește și își întinde mâna într-un gest prietenos, de parcă ar invita cititorul să se alăture. Coperta are un design simplu și profesionist, cu titlul plasat deasupra imaginii și numele autorului deasupra titlului. Fundalul este în tonuri neutre. În partea de jos a imaginii apare un simbol care pare să fie logo-ul unei edituri, iar deasupra marginii inferioare a fotografiei se observă cinci stele aurii, sugerând posibile recenzii pozitive ale cărții.

Cel mai bun tu-Trent Shelton

În acest rezumat,” vei afla care este scopul, cum să-l găsești pe al tău și strategii rezistente la eșec pe care trebuie să le accepți pentru a te asigura că totul va fii bine.

Vezi detalii
"Coperta cărții 'Cele 48 de Legi ale Puterii' de Robert Greene, prezentând un pumn strâns ca simbol al puterii și autorității, pe un fundal negru care sugerează misterul și strategia."

Cele 48 de legi ale puterii-Robert Greene

„Cele 48 de legi ale puterii” este un ghid solid care poate fi plin de resurse pentru toată lumea, nu doar pentru politicieni sau lideri de grup. Oricare dintre noi îl poate folosi pentru a-i determina pe ceilalți să facă ceea ce vrem noi

Vezi detalii
Coperta cărții 'Niciun timp ca viitorul' de Michael J. Fox, prezentând silueta unei persoane la intrarea într-un tunel cu modele de lumină formând un ceas, simbolizând trecerea timpului și viitorul.

Niciun timp ca viitorul – Michel J. Fox

Nici un timp ca viitorul de actorul și avocatul Michael J. Fox este o poveste emoționantă despre rezistența în fața încercărilor, speranței, optimismului, fricii și mortalității și despre modul în care aceste lucruri rezonează în viața noastră. Michael J. Fox este un actor, autor, producător de film și activist canadian-american.

Vezi detalii
"Imaginea copertei cărții 'Puterea Intenției' de Dr. Wayne W. Dyer, prezentând un creier stilizat cu un fulger, simbolizând energia și forța intenției pozitive, pe un fundal negru cu accente galbene."

Puterea Intenției- Dr. WAYNE W. DYER

Simți că lipsește ceva din viața ta? Ai muncit din greu la obiectivele tale, dar se pare că lucrurile nu se întâlnesc? Ești afectat de relații proaste și de energie nesănătoasă? Căutarea de răspunsuri la aceste întrebări te-a adus la această carte care îți va schimba viața.

Vezi detalii

Fara limite- Invata cu JIM KWIK

„Nu există nicio pastilă de geniu, dar Jim îți oferă procesul pentru a-ți debloca cel mai bun creier și cel mai strălucit viitor. Așa cum îți dorești un corp sănătos, vrei un creier flexibil, puternic, plin de energie și în formă. Asta face Jim pentru a trăi – el este antrenorul personal pentru minte.”

Vezi detalii
"Coperta minimalistică a cărții 'Totul este un haos' de Mark Manson, prezentând titlul într-o grafică simplă alb-negru, simbolizând ordinea în dezordine, disponibilă pe citestefericit.com.

Totul este un haos – Mark Manson

Totul este haos și toată lumea este, de asemenea, haos”, nu a spus-o nici un  filosof antic. Cu toate acestea, această expresie elocventă reflectă destul de exact mizeria în care trăim astăzi.

Vezi detalii